Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ”Lucrări pentru foraj şi echiparea pentru producţie a sondei 1726 Oteşti” propus a fi amplasat în comuna Poboru, sat Seaca, judeţul Olt. Titular: S.C. OMV PETROM S.A.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ”Lucrări pentru foraj şi echiparea pentru producţie a sondei 1726 Oteşti” propus a fi amplasat în comuna Poboru, sat Seaca, judeţul Olt.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ”Lucrări pentru foraj şi echiparea pentru producţie a sondei 1726 Oteşti” propus a fi amplasat în comuna Poboru, sat Seaca, judeţul Olt.

Titular: S.C. OMV PETROM S.A.  ASSET III  MUNTENIA VEST  

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Olt din Slatina, str. I. Moroşanu, nr. 3, judeţul Olt şi la sediulS.C. OMV PETROM S.A. Piteşti, b-dul Republicii, nr.160, judeţul Argeş, în zilele de luni - vineri,  între orele 8-14.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt.

 

 

Data afişării anunţului la sediul şi pe pagina de internet a A.P.M. Olt 27.06.2013


www.anpm.ro
Adaugat: 2013-06-27 12:37:12
TiparesteTipareste