Anunţ public privind depunerea solictarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Înlocuirea conductei de transport ţiţei ? 103/4 Gherceşti – Icoana în zona pârâu Olteţ pe o lungime de 300 m, localitatea Balş, jud. Olt

APM OLTanunţă publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Înlocuirea conductei de transport ţiţei ? 103/4 Gherceşti – Icoana în zona pârâu Olteţ pe o lungime de 300 m, localitatea Balş, jud. Olt propus a fi amplasat în Balş, zona pârâu Olteţ, jud. Olt, titular: SC CONPET SA PLOIEŞTI.

APM OLTanunţă publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Înlocuirea conductei de transport ţiţei ? 103/4 Gherceşti – Icoana în zona pârâu Olteţ pe o lungime de 300 m, localitatea Balş, jud. Olt propus a fi amplasat în Balş, zona pârâu Olteţ, jud. Olt, titular: SC CONPET SA PLOIEŞTI.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul  A.P.M. Olt din Slatina, str. I. Moroşanu, nr. 3, în zilele de luni – vineri între orele 9 – 14 şi la sediul SC CONPET SA Ploieşti, str. Anul 1848, nr. 1-3, jud. Prahova în zilele de luni-vineri, între orele 9 – 14.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Olt.  


www.anpm.ro
Adaugat: 2012-09-10 14:23:48
TiparesteTipareste