Anunţ public asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Îmbunătăţire nivel de tensiune în reţeaua de joasă tensiune aferentă PTA IMTF Grădinari

APM OLTanunţă publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Îmbunătăţire nivel de tensiune în reţeaua de joasă tensiune aferentă PTA IMTF Grădinari propus a fi amplasat în com. Grădinari, jud. Olt, titular: SC CEZ DISTRIBUŢIE SA CRAIOVA.

APM OLTanunţă publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Îmbunătăţire nivel de tensiune în reţeaua de joasă tensiune aferentă PTA IMTF Grădinari propus a fi amplasat în com. Grădinari, jud. Olt, titular: SC CEZ DISTRIBUŢIE SA CRAIOVA.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul  A.P.M. Olt din Slatina, str. I. Moroşanu, nr. 3, în zilele de luni – vineri între orele 9 – 14 şi la sediul SC CEZ DISTRIBUŢIE SA din Craiova, str. Brestei, nr. 2, jud. Dolj  în zilele de luni  –  vineri, între orele 9 - 14.   

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Olt.  


www.anpm.ro
Adaugat: 2011-11-16 12:44:27
TiparesteTipareste