Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ”Sistem de alimentare cu apă în satele Doba, Schitu din Deal şi Schitu din Vale în comuna Pleşoiu, judeţul Olt” - Titular: COMUNA PLEŞOIU

Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ”Sistem de alimentare cu apă în satele Doba, Schitu din Deal şi Schitu din Vale în comuna Pleşoiu, judeţul Olt” propus a fi amplasat în comuna Pleşoiu, satele Doba, Schitu din Deal şi Schitu din Vale,judeţul Olt.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ”Sistem de alimentare cu apă în satele Doba, Schitu din Deal şi Schitu din Vale în comuna Pleşoiu, judeţul Olt” propus a fi amplasat în comuna Pleşoiu, satele Doba, Schitu din Deal şi Schitu din Vale,judeţul Olt.

Titular: COMUNA PLEŞOIU

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Olt din Slatina, str. I. Moroşanu, nr. 3, judeţul Olt şi la sediul primăriei din comuna Pleşoiu, judeţul Olt, în zilele de luni - vineri,  între orele 8-14.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt.

 

 

Data afişării anunţului la sediul şi pe site-ul A.P.M. Olt 01.10.2014


www.anpm.ro
Adaugat: 2014-10-01 14:26:03
TiparesteTipareste