Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „RETEHNOLOGIZAREA CAMPULUI VATA - AMPLASAREA DE 2 CONDUCTE NOI DE AMESTEC (TITEI SI APA), 1 CONDUCTA DE APA SI 1 CABLU DE FIBRA OPTICA, AMENAJARI DE SUPRAFATA PENTRU SONDELE DIN CLUSTER 2” - Titular: S .C. OMV PETROM S.A. cu sediul în Bucuresti, str. Coralilor, nr. 22, sector 1.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „RETEHNOLOGIZAREA CAMPULUI VATA - AMPLASAREA DE 2 CONDUCTE NOI DE AMESTEC (TITEI SI APA), 1 CONDUCTA DE APA SI 1 CABLU DE FIBRA OPTICA, AMENAJARI DE SUPRAFATA PENTRU SONDELE DIN CLUSTER 2”, propus a fi amplasat în comuna Barasti, judeţul Olt.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul RETEHNOLOGIZAREA CAMPULUI VATA - AMPLASAREA DE 2 CONDUCTE NOI DE AMESTEC (TITEI SI APA), 1 CONDUCTA DE APA SI 1 CABLU  DE FIBRA OPTICA, AMENAJARI DE SUPRAFATA PENTRU SONDELE DIN CLUSTER 2”, propus a fi amplasat în comuna Barasti, judeţul Olt.

Titular: S .C. OMV PETROM S.A. cu sediul în Bucuresti, str. Coralilor, nr. 22, sector 1.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Olt din Slatina, str. I. Moroşanu, nr.3, judeţul Olt,în zilele de luni - vineri, între orele 9-14 la sediul S.C. OMV PETROM S.A. în zilele de luni - vineri, între orele 9-14.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt.

 

Data afişării anunţului 23.09.2014


www.anpm.ro
Adaugat: 2014-09-23 12:53:42
TiparesteTipareste