Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „RETEHNOLOGIZAREA CAMPULUI VATA – AMPLASAREA DE 2 CONDUCTE NOI DE AMESTEC (TITEI SI APA), 1 CONDUCTA DE APA SI 1 CABLU DE FIBRA OPTICA, AMENAJARI DE SUPRAFATA PENTRU SONDELE DIN CLUSTER 2” - Titular: S .C. OMV PETROM S.A. cu sediul în Bucuresti, str.Coralilor, nr. 22, sector 1

Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „RETEHNOLOGIZAREA CAMPULUI VATA – AMPLASAREA DE 2 CONDUCTE NOI DE AMESTEC (TITEI SI APA), 1 CONDUCTA DE APA SI 1 CABLU DE FIBRA OPTICA, AMENAJARI DE SUPRAFATA PENTRU SONDELE DIN CLUSTER 2”, propus a fi amplasat în comuna Spineni, judeţul Olt.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul RETEHNOLOGIZAREA CAMPULUI VATA – AMPLASAREA DE 2 CONDUCTE NOI DE AMESTEC (TITEI SI APA), 1 CONDUCTA DE APA SI 1 CABLU  DE FIBRA OPTICA, AMENAJARI DE SUPRAFATA PENTRU SONDELE DIN CLUSTER 2”, propus a fi amplasat în comuna Spineni, judeţul Olt.

Titular: S .C. OMV PETROM S.A. cu sediul în Bucuresti, str.Coralilor, nr. 22, sector 1

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Olt din Slatina, str. I. Moroşanu, nr.3, judeţul Olt, în zilele de luni - vineri, între orele 9-14 si la sediul S.C. OMV PETROM S.A. în zilele de luni - vineri, între orele 9-14.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt.

 

Data afişării anunţului 23.09.2014


www.anpm.ro
Adaugat: 2014-09-23 12:44:44
TiparesteTipareste