Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: Prima înfiinţare a sistemului de alimentare cu apă în satele Ianca şi Potelu, comuna Ianca, jude?ul Olt Titular: COMUNA IANCA

Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: Prima înfiinţare a sistemului de alimentare cu apă în satele Ianca şi Potelu, comuna Ianca, jude?ul Olt propus a fi amplasat în comuna Ianca, satele: Ianca şi Potelu, judeţul Olt.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: Prima înfiinţare a sistemului de alimentare cu apă în satele Ianca şi Potelu, comuna Ianca, jude?ul Olt propus a fi amplasat în comuna Ianca, satele: Ianca şi Potelu, judeţul Olt.

Titular: COMUNA IANCA

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Olt din Slatina, str. I. Moroşanu, nr. 3, judeţul Olt şi la sediul primăriei din comuna Ianca, judeţul Olt, în zilele de luni - vineri,  între orele 8-14.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt.

 

Data afişării anunţului la sediu şi pe site-ul A.P.M. Olt 04.07.2014


www.anpm.ro
Adaugat: 2014-07-04 11:56:29
TiparesteTipareste