Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu proiectul „Lucrari de suprafata, foraj si careu de productie a sondelor din Cluster 3” - Titular: S .C. OMV PETROM S.A. ASSET III MUNTENIA VEST Pitesti jud.Arges

Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Lucrari de suprafata, foraj si careu de productie a sondelor din Cluster 3”, propus a fi amplasat în comuna Spineni, judeţul Olt.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Lucrari de suprafata, foraj si careu de productie a sondelor din Cluster 3”, propus a fi amplasat în comuna Spineni, judeţul Olt.

Titular: S .C. OMV PETROM S.A. ASSET III MUNTENIA VEST cu sediul în Pitesti, str. B-dul Republicii, nr. 160, judetul Arges.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Olt din Slatina, str. I. Moroşanu, nr.3, judeţul Olt, în zilele de luni - vineri, între orele 9-14, la sediul S.C. OMV PETROM S.A. în zilele de luni - vineri, între orele 9-14.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt.

 

Data afişării anunţului la sediu si pe site-ul APM 25.04.2014


www.anpm.ro
Adaugat: 2014-04-25 10:52:07
TiparesteTipareste