Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „CONDUCTA DE AMESTEC DE LA SONDA 1197 VATA LA PARCUL 14 VATA”, propus a fi amplasat în comuna Barasti, judetul Olt si comuna Vedea, judetul Arges - Titular: S.C. OMV PETROM SA ASSET III MUNTENIA VEST Pitesti, B-dul Republicii, nr.160, jud. Arges

Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „CONDUCTA DE AMESTEC DE LA SONDA 1197 VATA LA PARCUL 14 VATA”, propus a fi amplasat în comuna Barasti, judetul Olt si comuna Vedea, judetul Arges.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: CONDUCTA DE AMESTEC DE LA SONDA 1197 VATA LA PARCUL 14 VATA”, propus a fi amplasat în comuna Barasti, judetul Olt si comuna Vedea, judetul Arges.

Titular: S.C. OMV PETROM SA ASSET III MUNTENIA VEST cu sediul în Pitesti, B-dul Republicii, nr. 160, judetul Arges.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Olt din Slatina, str. I. Moroşanu, nr.3, judeţul Olt, în zilele de luni - vineri, între orele 9-14 si la S.C. OMV PETROM SA ASSET III MUNTENIA VEST  în zilele de luni - vineri, între orele 9-14.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt.

 

Data afişării anunţului 21.11.2013


www.anpm.ro
Adaugat: 2013-11-21 11:49:57
TiparesteTipareste