Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: Prima înfiinţare a reţelei publice de apă în comuna Şopârliţa, jud. Olt propus a fi amplasat în comuna Sopârlita, sat Sopârlita, judeţul Olt. - Titular: COMUNA ŞOPÂRLIŢA

Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: Prima înfiinţare a reţelei publice de apă în comuna Şopârliţa, jud. Olt propus a fi amplasat în comuna Sopârlita, sat Sopârlita, judeţul Olt.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: Prima înfiinţare a reţelei publice de apă în comuna Şopârliţa, jud. Olt propus a fi amplasat în comuna Sopârlita, sat Sopârlita, judeţul Olt.

Titular: COMUNA ŞOPÂRLIŢA

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Olt din Slatina, str. I. Moroşanu, nr. 3, judeţul Oltşi la sediul Primăriei dincomuna Şopârliţa, judeţul Olt, în zilele de luni - vineri, între orele 8-14.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt.

 


www.anpm.ro
Adaugat: 2013-10-24 13:00:36
TiparesteTipareste