Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: AMPLASARE/INSTALARE SISTEM DE ALIMENTARE CU GPL LA AUTOVEHICULE CU INSTALAŢIE MONOBLOC TIP SKID propus a fi amplasat în comuna Sârbii-Măgura, sat. Vităneşti, T1, P30, judetul Olt.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: AMPLASARE/INSTALARE SISTEM DE ALIMENTARE CU GPL LA AUTOVEHICULE CU INSTALAŢIE MONOBLOC TIP SKID propus a fi amplasat în comuna Sârbii-Măgura, sat. Vităneşti, T1, P30, judetul Olt.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: AMPLASARE/INSTALARE SISTEM DE ALIMENTARE CU GPL LA AUTOVEHICULE CU INSTALAŢIE MONOBLOC TIP SKID propus a fi amplasat în comuna Sârbii-Măgura, sat. Vităneşti, T1, P 30, judetul Olt.

Titular: de S.C. TEOVAS GENERAL BRAND S.R.L. comuna Sârbii-Măgura

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Olt din Slatina, str. I. Moroşanu, nr. 3, judeţul Olt şi la sediul S.C. TEOVAS GENERAL BRAND S.R.L. comuna Sârbii-Măgura, str. Vităneştii Mari, nr. 30, judeţul Olt, în zilele de luni - vineri, între orele 8-14.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt.

 

Data afişării anunţului 26.09.2013


www.anpm.ro
Adaugat: 2013-09-26 14:32:42
TiparesteTipareste