Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ”Conducta de amestec de la sonda 1346 la modulul 1046 Vaţa” propus a fi amplasat în comuna Bărăşti, sat Bărăşti de Vede, judeţul Olt. - Titular: S.C. OMV PETROM S.A. ASSET III MUNTENIA VEST

Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ”Conducta de amestec de la sonda 1346 la modulul 1046 Vaţa” propus a fi amplasat în comuna Bărăşti, sat Bărăşti de Vede, judeţul Olt.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ”Conducta de amestec de la sonda 1346 la modulul 1046 Vaţa”  propus a fi amplasat în comuna Bărăşti, sat Bărăşti de Vede, judeţul Olt.

Titular: S.C. OMV PETROM S.A. ASSET III MUNTENIA VEST

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Olt din Slatina, str. I. Moroşanu, nr. 3, judeţul Olt şi la sediul S.C. OMV PETROM S.A. Piteşti, b-dul Republicii, nr.160, judeţul Argeş, în zilele de luni - vineri, între orele 8-14.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt.

 

 

Data afişării anunţului la sediul şi pe pagina de internet a A.P.M. Olt 21.08.2013


www.anpm.ro
Adaugat: 2013-08-21 11:41:03
TiparesteTipareste