Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: Pod rutier peste Olt la Slatina, pe DN 65 km48+570 (inclusiv varianta provizorie pe care se va devia circulaţia) propus a fi amplasat în Slatina, Slătioara, Curtişoara, Teslui, Strejeşti, jud.Olt Titular: COMPANIA NAŢIONALĂ de AUTOSTRĂZI şi DRUMURI NAŢIONALE din ROMÂNIA (CNADNR S.A.) Bucureşti, b-dul Dinicu Golescu, nr.38.

Detalii

Autor: APM Olt,
Adăugat: 2012-10-29 14:43:58
Ultima actualizare: 2012-10-29 14:43:58

A.P.M. Olt anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: Pod rutier peste Olt la Slatina, pe DN 65 km48+570 (inclusiv varianta provizorie pe care se va devia circulaţia) propus a fi amplasat în Slatina, Slătioara, Curtişoara, Teslui, Strejeşti, jud.Olt;

Titular: COMPANIA  NAŢIONALĂ de AUTOSTRĂZI şi DRUMURI NAŢIONALE din ROMÂNIA (CNADNR S.A.) din Bucureşti, b-dul Dinicu Golescu, nr.38.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Olt, str. I. Moroşanu, nr.3 şi la sediul COMPANIA NAŢIONALĂ de AUTOSTRĂZI şi DRUMURI NAŢIONALE din ROMÂNIA (CNADNR S.A.) din Bucureşti, b-dul Dinicu Golescu, nr.38, în zilele de luni- vineri, intre orele 8 -14.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M. Olt, str. I.Moroşanu, nr.3.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.