Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunţ public privind decizia etapei de încadrare pentru proiectul REŢEA DE ALIMENTARE CU APĂ SATELE BATIA ŞI PARŢIAL CÎMPU MARE, COMUNA DOBROTEASA, JUDEŢUL OLT, propus a fi amplasat în comuna Dobroteasa, judeţul Olt.

Detalii

Autor: APM Olt,
Adăugat: 2011-06-22 23:14:17
Ultima actualizare: 2011-06-22 23:14:17

Documente ataşate

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul REŢEA  DE ALIMENTARE CU APĂ SATELE BATIA  ŞI PARŢIAL CÎMPU MARE, COMUNA DOBROTEASA, JUDEŢUL OLT, propus a fi amplasat în comuna Dobroteasa, judeţul Olt.

Titular: COMUNA DOBROTEASA

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt din Slatina, str. Ion Moroşanu, nr. 3, judeţul Olt, în zilele de luni - vineri, între orele 9:00- 14:00, precum şi la următoarea adresa de internet  http://apmot.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de 30.06.2011  (în termen de 8 de zile de la data afişării anunţului).


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.