Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunţ public privind decizia etapei de încadrare pentru proiectul EXTINDERE ŞI REABILITARE REŢEA DE CANALIZARE, propus a fi amplasat în Slatina, str. 1 Decembrie, jud. Olt, titularSC COMPANIA DE APĂ OLT SA Slatina.

Detalii

Autor: APM Olt,
Adăugat: 2011-05-27 10:41:45
Ultima actualizare: 2011-05-27 10:41:45

Documente ataşate

Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul  EXTINDERE ŞI REABILITARE REŢEA DE CANALIZARE, propus a fi amplasat în Slatina, str. 1 Decembrie, jud. Olt, titularSC COMPANIA DE APĂ OLT SA Slatina.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt din Slatina, str. Ion Moroşanu, nr. 3, judeţul Olt, în zilele de luni - vineri, între orele 9-14, precum şi la adresa de internet http://apmot.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de 03.06.2011 (în termen de 8 de zile de la data afişării anunţului).


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.