Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunţ public privind decizia etapei de încadrare pentru proiectul „CONSTRUIRE CENTRU MEDICAL ÎNGRIJIRE BOLNAVI CRONICI P+1”, propus a fi amplasat în Piatra Olt, sat Piatra, judeţul Olt. Titular: SC CENTRUL MEDICAL MEDICLAB SRL Bucureşti

Detalii

Autor: APM Olt,
Adăugat: 2013-06-20 13:43:32
Ultima actualizare: 2013-06-26 13:01:21

Documente ataşate

Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul CONSTRUIRE CENTRU MEDICAL ÎNGRIJIRE BOLNAVI CRONICI P+1”, propus a fi amplasat în Piatra Olt, sat Piatra, judeţul Olt.

Titular: SC CENTRUL MEDICAL MEDICLAB SRL Bucureşti.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt din Slatina, str. Ion Moroşanu, nr. 3, judeţul Olt, în zilele de luni - vineri, între orele 9-16.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 8 de zile de la data afişării anunţului.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.