Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunt public privind decizia etapei de încadrare Construire centrală cu ciclu combinat pentru producerea de energie electrică cu cogenerare de căldură din combustia uleiurilor vegetale

Detalii

Autor: APM Olt,
Adăugat: 2011-11-23 14:47:31
Ultima actualizare: 2011-11-23 14:47:31

APM OLT şi SC OLT ENERGY SRL, anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare emisă de APM OLT  pentru  Plan Urbanistic Zonal – Construire centrală cu ciclu combinat pentru producerea de energie electrică cu cogenerare de căldură din combustia uleiurilor vegetale, în  Dobrosloveni şi Plan Urbanistic Zonal – Construire centrală cu ciclu combinat pentru producerea de energie electrică cu cogenerare de căldură din combustia uleiurilor vegetale, în Corabia: planurile necesită evaluare de mediu urmând a fi supus procedurii de adoptare cu aviz de mediu.

Documentaţia care a stat la baza luării deciziei etapei de încadrare poate fi consultată în zilele de luni-joi între orele 9 -14 şi vineri între orele 8-11 la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt, str. Ion Moroşanu, nr. 3, judeţul Olt, precum şi la sediul titularului S.C. OLT ENERGY PROIECT SRL, str. Şcoala de Înot, 5A/23judeţul Sibiu.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt (Fax: 0249/423670, e-mail office@apmot.anpm.ro), în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării în mass-media.                            


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.