Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „RETEHNOLOGIZAREA CAMPULUI VATA - AMPLASAREA DE 4 CONDUCTE NOI DE AMESTEC (TITEI SI APA), 2 CONDUCTE DE APA SI DOUA CABLURI DE FIBRA OPTICA, AMENAJARI DE SUPRAFATA PENTRU SONDELE DIN CLUSTER 1 SI CLUSTER 3” - Titular: S .C. OMV PETROM S.A. cu sediul în Bucuresti, str. Coralilor, nr. 22, sector 1

Detalii

Autor: APM Olt,
Adăugat: 2014-09-23 12:39:01
Ultima actualizare: 2014-09-23 12:39:01

Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul RETEHNOLOGIZAREA CAMPULUI VATA - AMPLASAREA DE 4 CONDUCTE NOI DE AMESTEC (TITEI SI APA), 2 CONDUCTE DE APA SI DOUA CABLURI DE FIBRA OPTICA, AMENAJARI DE SUPRAFATA PENTRU SONDELE  DIN CLUSTER 1 SI CLUSTER 3”, propus a fi amplasat în comuna Spineni, sat Profa, judeţul Olt.

Titular: S .C. OMV PETROM S.A. cu sediul în Bucuresti, str. Coralilor, nr. 22, sector 1

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Olt din Slatina, str. I. Moroşanu, nr.3, judeţul Olt, în zilele de luni - vineri, între orele 9-14 si la sediul S.C. OMV PETROM S.A. în zilele de luni - vineri, între orele 9-14.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt.

 

Data afişării anunţului la sediul APM şi pe site 23.09.2014


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.